ANNONS

Fruktig fläskfilégryta och mysigt ljus

/

Hej hej. Kvällarna försvinner i ett naffs just nu, hinner ju aldrig sätta mig ner vi datorn! Men nu så 🙂 I kväll har vi precis ätit en fruktig fläskfilégryta som SaraJohansson tipsade om, tack! Jättegott blev det.

curr

Här kommer hennes recept:

1 fläskfilé (putsad och skivad)
1 gul lök
2-3 msk currypulver
1 burk ananas (valfri strl beroende på hur populärt det är)
1 mango
2 tomater
3 dl grädde

Bryn köttet, tag ur och lägg i löken och curryn. Häll i grädden och lägg i kött, skivad tomtat, mango+ananas i bitar samt köttet. Smaka av med salt och svartpeppar och låt puttra 5-7 minuter. Servera med ris och god sallad!

Jag älskar frukt i mat så detta var precis i min smak! Dock inte jätteförtjust i varm mango så den lägger jag nog i först i slutet nästa gång, och kanske är bananer gott i med? Tog bara knappt 1 msk curry och smaksatte även med en gnutta socker. Vid servering strödde jag lite russin över och åt en bart en sallad till. Mums mums mums!!

Det går åt mycket stearinljus nu i höstrusktider, det är ju så mysigt!! i går kom äntligen min fina ljusslinga som jag klickade hem på nätet, blir sååå mysigt ljus av den när det är mörkt ute!

blo1

blo2

Behövs lite  nytt så här om hösten för att pigga upp 🙂 I helgen ska jag på jakt efter fina kuddar till soffan och kanske några tallrikar eller en skål i Mateus nya höstfärg, den är sååååååå läcker!!! Får visa er om det blir något köpt 😉

Nu ska vi försöka skaka fram någon dessert här lagom till Idol. Trevlig kväll på er!!!

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00