ANNONS

Majskolvar, kan vara något av det godaste som finns???

/

Ibland kan man bli så där galet sugen på nykokta majskolvar med smör och salt, håller ni inte med?! Det är ju bara sååååååå gott!!!! Lika gott en kulen höstdag hemma som en varm sommardag på utlandssemestern där man ofta kan köpa dem i stånd här och var.

majs1

majs2

En barndomsklassiker som fortfarande håller 🙂 Men det ska absolut vara ÄKTA smör till, margarin är en styggelse!!! Det gäller för övrigt vad gäller allt, jag har aldrig i mitt vuxna liv köpt ett paket margarin. Tycker all mat och bakverk blir godast med smör! Vilket föredrar ni, smör eller margarin?

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00