Veligt var det här

Det blev god plockmat till middag i går kväll, med bla färska räkor, krabba, rostbiff, skinka, oliver, avokado, räkröror och frukter.

pli1

pli2

Det var så gott så jag funderar på detsamma i kväll 🙂 Fast lite sugen på indisk hämtmat är jag oxå.. eller kebab. Eller kanske pizza? Blir svårt det här 🙂 Olivia och jag har tjejkväll i kväll så en vilja mindre iallafall, och Olivia har beställt plättar till sig 😉

natur

Lördagsgodis till tjejerna :) Mums!

Nu ska jag strax åka i väg och hyra en riktig tjejfilm (och köpa mat, vad det nu blir..) och sen laddar vi upp med en massa tända ljus och myskväll här hemma. Perfekt väder för en hemmasittarkväll 🙂

Ha en skön kväll!

och ps) ni som undrade var den fina ljusslingan med blommor på kommer i från så har jag beställt den på inreda.com. Kika in där, de har massa fint!

 1. Carla skriver:

  Så mysigt med tjejkväll, här hade jag middag med min moster, morbror och pappa, gjorde fläskfilén med curry, men gjorde den i ugn med massa grönsaker och riven ost på, det blev såå gott.

  trevlig söndag på er

  Kram kram

 2. Ankim skriver:

  Lika så blev det lockad mat här hemma hos oss igår kväll. Så härligt när man kan sitta länge med middagen, njuta av god mat och prata. Vi hade bl.a en jättegod räkröra, lite olika ostar och salamisorter. I kväll blev det en ny fläskfilé rätt som var en positiv överraskning, en senapsrimmad sådan med en god madeirasås.
  Ha en fortsatt skön helg.

 3. Balena skriver:

  Gjorde vaniljpannacottan med hallonsirap till efterrätt ikväll och hela familjen tyckte den var suuuupergod, men pannacottan fick en lite seg hinna, vet du vad det beror på? Jag täckte den inte med plastfolie utan jag ställde bara in glasen i kylen, kan det vara det?? Hallonsirapen blev lite trögflytande också, men det löste sig när jag värmde den lite i micron. Jag hade den också i kylen i väntan på kvällen, skulle jag kanske haft den framme i rumstemperatur??
  Hur som helst så har hela familjen meddelat att jag måste göra den igen, så den fick MVG!! Kramkram

 4. Jojjo skriver:

  Åh kebabtallrik utan kebab blev det för middag mig mig 🙂 och nu avnjuter jag ost och kex i soffan. Smarrigt värre! Ha en trevlig kväll

 5. Nu blev jag sugen på plockmat. Får ta med mig lite när jag slutar ikväll, haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..