En liten doft av jul..

Godmorgon!! Blev sååå sugen på lite jul i går så jag svängde i hop en liten jansson och prinskorvar till mig 🙂 Och julmust till det förstås 😉 Gooooott!! Och det luktar så fantastiskt gott när man lagar en jansson tycker jag!!

janss

julmu

 Nån mer som tjuvstartat med julmusten??  😉

Har upptäckt en räddare i nöden från frysdisken som redan blivit en favorit och bakat en god knäckpaj som jag tänkte tipsa er om. Och sen har jag ju vinnarna i Chokladkodtävlingen att presentera också. Så vi hörs lite senare! 🙂

 1. Finna skriver:

  Haha, du är för rolig som lagar julmat redan nu. 😀 Men gott med Jansson & julmust, håller med!!

 2. Calatan skriver:

  Även om det bär emot så har jag tjuvstartad med julmusten i år; annars brukar 1:a advent vara startskottet.
  Håller med Camest ovan: prova Grebbestad julmust om ni kan hitta den!

 3. Camest skriver:

  Åh julmust va gott! Vet inte om den finns än, men ni måste prova Grebbestads julmust, den absolut godaste! Inte alls så sliskigt söt som många andra 🙂

 4. Jag har också tjuvstartat med julmust! Det var verkligen supergott! Köpte två 50 cl-flaskor och tänkte att karln också ville ha, men han är väldigt traditionsenlig och tyckte att det var på tok för tidigt att dricka julmust! Konstig. :)Men då fick jag båda för mig själv istället! Jag har också köpt hem satsumas vilket för mig också är lite juligt! Vi åker till Thailand i två veckor och är inte hemma för än 15 dec, så jag borde få starta julen extra tidigt i år eftersom så mycket av julpysseltid försvinner! Eller hur?! 🙂 Grymt bra blogg by the way, du inspirerar verkligen! Kram!

 5. Hm… jag älskar att tjuvstarta julen med… har hållt emot lite med lussebullar och julmust men däremot ätit några pepparkakor… men nu ska jag snart inte hålla emot mer, bättre att njuta läääänge av julen 🙂

  Alexandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..