ANNONS

Fiffiga pajskal & god gorgonzolapaj

/

Den fiffiga favoriten från frysdisken som jag just upptäckt är denna:

gpaj2

Färdiga pajskal i folieformar som man förvarar i frysen!  Jag älskar paj men avskyr att göra pajdeg!! 🙂 Dessa tar man bara ut ur frysen och låter stå framme en stund medan man gör fyllningen. Fyll pajen med vad man vill plus 1 ägg & 1 dl grädde (en paj är lagom till en person). In i ugnen ca 25 min tills den fått fin färg. Klart! Smidigt eller hur?!! Vips så har man en nygräddad paj men slipper smul och stök i köket.

gpaj1

Gjorde en sååå god gorgonzolapaj häromdagen som vi hade på plockmatsbuffén med fikonmarmelad till. Slurp!!! Skär en god gorgonzola i kuber och lägg i pajskalet. Strö över 1 1/2 dl riven ost. Häll på äggstanning (1 ägg + 1 dl grädde, smaksatt med salt & peppar). Grädda 25 min och servera ljummen.

gpaj3

gpaj4

Tror nästan det får bli paj till middag i kväll med nån god fyllning, tröttnar aldrig på paj! 🙂

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00