ANNONS

Saftig lax i ugn

/

Färsk lax i bit blir ju såååå saftigt att tillaga i ugn. Inget avancerat men blir gott som värsta lyxmiddagen.

Så här gör jag. Smörj en form med smör. Lägg i hela laxbiten (gärna med skinnet kvar, men ta bort benen!) Pressa över 1/2 citron och strö över rikligt med flingsalt. Pressa ner en vitlöksklyfta i 3 dl grädde och häll runt om i formen. In i 175 C ca 20 min tills fisken är färdig. Ät med kokt ris och en god sallad till. Mmmmmm en favoriträtt!!! 🙂

laxb1

laxb2

Sååå saftig!!!!! Bara rasar i sär och smälter i munnen :)

Sååå saftig!!!!! Bara rasar i sär och smälter i munnen :)

laxb3

Köper hel lax i bit alldeles för sällan. Mest för att jag är rädd för alla ben 🙂 men denna bit var faktiskt renad ränsad, puh!

Ska ladda upp med något gott till Grey´s Anatomy i kväll. Bästa serien!! Och nästan aldrig ett öga tort efter ett avsnitt. Appropå det så såg jag filmen Remember Me, och är ni sugna på att gråta ut så se den!!!!!! Fick gå med solglasögon efteråt, så svullen om ögonen blev jag 😉

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00