En sväng ut på landet

Micke försvann i väg på firmafest i fredags så jag packade in mig, Olivia och övernattningsväskan i bilen och styrde ut mot landet för att hälsa på gamla grannarna från Sthlm som var i sommarstugan över helgen. Usch det var bra läskigt att åka i halka och bäckmörker i skogen utan en lampa så långt ögat nådde (och 80 % av alla idioter man mötte sket i att slå av helljuset så man blev halvblind, grrr!) men en timma senare var vi framme iallafall. Kärt återseende mellan kidsen som var helt vilda och uppe till nästan tolvslaget innan vi fick dem i säng! Ljudnivån överröstade Idol så jag får nog se reprisen i dag 😉 men mysigt hade vi! Tack snälla för att vi fick komma! I går åkte vi en sväng till Vingåkers outlet innan vi styrde kosan hemåt igen. Olivia valde några plagg till sig och jag några Iittala grejer till mig 🙂

Fredagsmys på landet

Fredagsmys på landet

Mamma Ullis är allt bra poppis hon med. Mysigt när man är lite trött.

Mamma Ullis är allt bra poppis hon med. Mysigt när man är lite trött.

land5

Fredagsmys till de vuxna, direktimporterade från odengatan och gamla favoritcafét!

Nyvakna bustroll som sov till 9 :)

Nyvakna bustroll som sov till 9 :)

God frukost med nybakade scones och hela gänget i pyjamas :)

God frukost med nybakade scones och hela gänget i pyjamas :)

 

I går kväll blev det hämtmat från nya favoriten Saigon och kors i taket men Olivia gillade det oxå!! 🙂 Sen såg vi nya lördagsunderhållningen ” Så mycket bättre” och det var verkligen sååå mycket bättre. Tyckte jättemycket om det!! Såg ni? Vad tyckte ni? Så skönt gäng och sköna låtar och riktig mysstämning. Me like.

sai

I dag vaknade vi till snö igen och det snöar fortfarandre. Myspys. Vi har tänt en massa ljus och nu vankas frukost med nygräddade pannkakor, färska jordgubbar, vipsgrädde och äggmackor.

Söndagsfrukost och nya Iittala skålar + ljuslyktor

Söndagsfrukost och nya Iittala skålar + ljuslyktor

jor2

jor3

Ha en hääärlig söndag nu allihopa!! Här ska bakas på löpande band för i kväll vankas Me and I party här hemma. Har laddat med stooora plånboken för oj vad mkt fint de har just nu. Och gästerna måste ju få lite gott att fika på så de orkar shoppa 🙂

Hej på er!

 1. Älskar lyxfrukostar med en massa goda brunch mat! Pannkakor hör då till en av favoriterna. Nybakade scones också!
  Din frukost ser väldigt god ut, vill ha 🙂

 2. Cissile skriver:

  Vad gott!
  Jag skulle vara stor som ett hus om jag bodde hos er *haha*
  Hur lyckas ni ;P

 3. Vilken mysig helg 🙂
  Lyxig frukost!

 4. S-a-raa skriver:

  Vad mysigt ni verkar haft det och vilka söta små tjejer 😀

 5. svea skriver:

  Pizzasallad á la Svea var det här!! Har inga direkta mått då jag bara liksom blandar:-) Riven vitkål, naturell olja (jag brukar använda vanlig mat- eller rapsolja) en skvätt ättika, italiensk salladskrydda, några varv med kvarnen med svartpeppar och lite salt, lite strösocker också. Låt sen stå, ju längre godare. Klarar sig en vecka utan problem i kylen. Så en stor laddning kan man göra. Lycka till! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..