Kreolsk gryta???

Vad tror ni om Kreolsk gryta ? Det var år och dar sedan jag åt det men jag har för mig att det är gott??

Vad är isåfall godast att ha i, svarta eller gröna oliver? Och hackad smörgåsgurka eller cornichons??

 1. FilMa skriver:

  Gud så gott! Vi har fläskfile, cabanoss korvar i små slantar, syltlök, svarta oliver, saltgurka, mejram, hönsbuljong, grädde och salt, peppar. Det bara vattnas i munnen när jag skriver så de här lär jag göra till helgen.

 2. Linsfia skriver:

  Hej tjejen! Ville bara tala om att jag är här inne och läser varje dag. Kramis!

 3. vikand skriver:

  Vad roligt! Jag gjorde kreolsk gryta i söndags för första gången. Precis som många andra hade jag röd paprika, syltlök, grovhackade cornichons och svarta oliver. Jag vet inte om det var oliverna i sig som smakade mindre bra eller om jag inte var så förtjust i dem för jag pillade faktiskt ur dem när jag väl åt. Var inte goda alls. Nästa gång får det bli gröna istället. Gröna oliver smakar alltid bra!!!

 4. Hmm den har jag aldrig provat :-O Finns receptet eller det kommer kanske om det blir gott? 😉

  Kram!

 5. Hej!! Åh Kreolsk gryta är så himla gott! Jag brukar ha i kalamataoliver och cornichons! Sen syltlök, paprika, kryddiga korvar och fläskfilé! Mmmm.. Med ris till och en fräsch sallad! Given succé!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..