Morgonstund har frost i mun

Godmorgon! Började dagen med kvartsamtal på dagis och fortsatte sedan med en långpromenad tillsammans med några granntjejer. Härlig start på dagen med frisk luft och motion, riktigt uppfriskande! Så nu varvar jag ner med en latte och en bit mudcake med gott samvete 😉 En sprillans ny mattidning till det! LYX 🙂

fika

am

I kväll kommer goda vänner över på middag så nu ska jag leta reda på nåt gott recept att prova. Har en entrecote i bit i kylen, har ni några goda tips på vad man kan göra med den?

 1. svea skriver:

  Å, ni har räddat livet på mig idag med era fina recept. TACK Carla och Asl, tack också Victoria som kom på att fråga här! Puss!! Jag har bestämt mig för att baka båda sorterna! Kram på er alla!!

 2. Carla skriver:

  åh, så gott vill också ha mudcake, ligger sjuk hemma och tycker synd om mig sjäv, vill vara sugen på nått, men är det inte.

  Spännande att få receptet sen har aldrig gjort sån gryta.

  Kram

 3. asl skriver:

  Hejsan, underbart med ny mattidning o lite yummi saker på sidan..som julafton 😉

  Varför inte plocka fram grillen och få den goda grillsmaken och lite goda vanliga tillbehör?
  Något som är lätt i muffinsväg är ju att ta vanligt morotskaksrecept men fylla bullformar, lite frosting på det och strö kokos över. Alltid poppis 🙂 Kram på er/ Anna

 4. svea skriver:

  Mysigt, gillar också promenader, kladdkaka och mattidningar!! Idag ska jag baka muffins till skolan. Har du nått superrecept som aldrig misslyckas….måste ju se fint ut, alla föräldrar kommer ju dit:-)

  1. Tycker muffins är svåra att få till faktiskt. blir alltid besviken och köper helre stora härliga färdiga 😉 Men någon läsare här kanske har något bra recept??? hoho? 🙂

  1. Carla skriver:

   HEJ!

   Har du sorters kakor, gör choklad muffinsarna i den, ta ut dom i tid så de inte blir för klara, de blir såå goda lite sega och så, men det gäller att vispa ägg och socker mycket, tror det är det som gör det:)

   1. Carla skriver:

    Jag menar sju sorters kakor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..