Ny goooooood chokladnyhet!

Måste ju bara tipsa om den här nya chokladen jag sprang på. Skulle inte kunnat komma på en godare kombo själv 🙂 Mina favoriter Fazer choklad och salta cashewnötter, sååå gott!!

faze1

faze2

Påminner lite om rockyroadgodiset alla bakar kring jul 😉 jag brukar nämligen använda just Fazers choklad och cashewnötter (Micke är allergisk mot jordnötter) i mina! 😀

Nån som testat denna? Vad tyckte ni?

 1. Påminner om Schweizernöt? 🙂

 2. al68 skriver:

  Nej, men det måste man ju helt klart. Har köpt Marabous vita som vi skall smaka i helgen, skall bli spännande och se om det är nått för mig ; )

  Kram AL

 3. Hej! först vill jag tacka för alla härliga recept! har läst bloggen länge men inte gjort mej till medlem förrän nu… Bara för att fåråga dej en fråga ang tryfellsåsen du skrev om här om dagen…. Var hittar jag tryffeloljan? var på Icamaxi idag i Örebro men där fanns det inte..Därimot vit tryffel (stog bland oljor) är det den man ska ha i såsen?Jätte tacksam för svar hade tänkt göra såsen på lördag..

  1. Jag använde vit tryffelolja från Zeta, god i många såser!!!

   Kram Victoria

 4. ieet skriver:

  Tack för en fantastisk matblogg! Det är precis som att bläddra i en inspirerande mat-tidning.. 😉
  Jag måste bara få fråga om du tror att dina vänner Anders & Katarina är sugna på att dela med sig av sitt recept på sina pestoköttbullar..?
  Älskar italiensk mat!!

 5. Kaarin skriver:

  Din blogg är helt fantastisk! 🙂 Håller helt med Eviss, en bloggträff vore riktigt roligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..