Arla köket VARDAG

Ny kokbok i affärerna!! Jag gillar verkligen Arlas recept, det är enkla och goda rätter i dem. Inga konstigheter liksom. Denna innehåller rätter som går på max 30 min att göra och det kan ju verkligen komma väl till pass i vardagen!

arla1

arla2

Många recept känner man igen om man läser på arla.se men det är ju alltid kul att ha dem samlade i en kokbok i stället för utprintade på diverse papper som ligger högt och lågt och bara försvinner i röran 😉

  1. Ja, den har jag funderat på att köpa. 🙂 Passar mig! 😉 Precis som Havrefrasse frågar jag också när din kokbok kommer. 😉

    Kram!

  2. Nazima skriver:

    Hejsan!

    Lite lustigt, tipsade om denna i min blogg med i veckan, verkligen underbara bilder och recept tycker jag, känns som man kommer laga mkt. mat ur denna receptskatt! 🙂
    kram o trevlig helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..