Bookmakertoast på rester

En god lunchmacka!! Gjorde en Bookmaker toast på lite rester från entrecot-middagen. Smörstek rostbröd (såååå mkt godare att steka i smör än att rosta), toppa med lite kruksallad, tomat, lök, varma skivor entrecote (eller annat kött) och klicka på ordentligt med bearnasiesås. Muuuuums!!!

boo1

boo2

boo3

Nu är bara frågan vad vi ska äta till fredagsmiddag. Vad äter ni????????

 1. Håller absolut med – smörstekt bröd är så gott! Jättegott att steka en croque monsieur t ex. 🙂

 2. Din Bookmakertoast e en riktig fredasfavorit här hemma! Gott, lyxigt och enkelt! Vi brukar ha pommes och hemmagjorda lökringar till. Mumma!

  1. Glömde ju o berätta om vår sjukt goda fredasmidda!
   Jag fick färsk vit tryffel av min pappa som tack för hjälpen på matmässan av det och lite andra tryffelprodukter svängde min man ihop den här fredasmiddan: lammytterfilé, Pommes Anna med färsk vit tryffel och svampsås med tryffelolja. Till förrätt: baguette med tryffelsmör, tryffelsalami och peccorino med svart tryffel. Mmmm mums!
   Bilder på den tsökta måltiden finns på min blogg: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/2010/october/kroatiskafton.html

 3. Men muuums så gott det ser ut 🙂

  Förresten, tänkte tipsa om att man får en gratis bakbok från IKEA här i Örebro. Man får nog det i varje stad förresten 🙂 Tänkte att du ville veta det? 🙂 Har bloggat om det om du vill se!

 4. Anna.E skriver:

  Vi åt kinamat och barnen fick Mc Donalds (de gillar inte kinamat) ikväll blir det nog hemgjord pizza eller något med fläskfilé

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..