Små godbitar till fredagsmyset

Näääää vad ledsen jag blev att Daniel åkte ur Idol. Han har ju såååå fin röst (men låtvalet i går var uselt, så synd!) Åt goda små mackor med färska räkor medans vi kikade och sen blev det ostbricka på det. Blev så mätt så jag somnade i soffan i väntan på utröstningen 😉

Skivad baguett med smör, majonnäs, färska räkor, skagenröra och pressad citron. Mums!

Skivad baguett med smör, majonnäs, färska räkor, skagenröra och pressad citron. Mums!

 Härligt med lördag!! I kväll ska vi laga god tre rätters middag tänkte jag och kika på nya favoritunderhållningen ”Så mycket bättre”. Ska sätta mig och bläddra i lite kokböcker nu och leta upp något riktigt gott att testa!!

 1. Jenny. skriver:

  Lät som om ni hade ett riktigt härligt fredagsmys !!
  Provade din saffrans-vitchokladkladdkaka tidigare i veckan. OMG !! Bland det godaste jag någonsin stoppat i min mun. Sambon blev oxå väldigt nöjd. Den kommer bakas flitigt fram till jul.
  Ha en skön lördagskväll !!

 2. Finna skriver:

  Åh va smarrigt det ser ut! Daniel var inge bra igår, men han är ju söt. 😉 KRAM!

  1. ja jättesöt 🙂 min favorit!! typiskt.
   KRAM!!

 3. Hej Viktoria!
  Jag vann chokladtävlingen och väntar fortfarande på min vinst 😉

  1. Vilken av dem?? var många chokladtävlingar på sistonde 🙂 men den är säkert på väg om du har mailat mig din adress!!

   kram victoria

   1. chokladkodtävlingen, ja det har jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..