ANNONS

Små godbitar till fredagsmyset

/

Näääää vad ledsen jag blev att Daniel åkte ur Idol. Han har ju såååå fin röst (men låtvalet i går var uselt, så synd!) Åt goda små mackor med färska räkor medans vi kikade och sen blev det ostbricka på det. Blev så mätt så jag somnade i soffan i väntan på utröstningen 😉

Skivad baguett med smör, majonnäs, färska räkor, skagenröra och pressad citron. Mums!

Skivad baguett med smör, majonnäs, färska räkor, skagenröra och pressad citron. Mums!

 Härligt med lördag!! I kväll ska vi laga god tre rätters middag tänkte jag och kika på nya favoritunderhållningen ”Så mycket bättre”. Ska sätta mig och bläddra i lite kokböcker nu och leta upp något riktigt gott att testa!!

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00