En sån där dag…

Lite tråkiga besked och humöret är inte direkt på topp.. Men ska försöka gaska upp mig nu. Lite god mat hjälper alltid på traven. Nybakat till frukost blev det och i kväll ska jag försöka hitta på nåt gott, duka fint och tända en massa ljus. Många bäckar små..

mac1

mac2

mac4

Har laddat upp med ett vitt paket med röda snören som ska öppnas så fort min älskade lilla Oliv kommer hem från dagis. Sånt får mig alltid på lite gladare humör 🙂 (både Olivia & paket..) Innehållet får ni se lite senare!

mac3

 1. Cissile skriver:

  Hoppas det löser sig (vad det nu är som har hänt?) och att du får en trevlig helg 😀

  Kram

 2. LindaL skriver:

  Kram och hoppas att allt är bättre idag.

 3. Hoppas att allt ordnar sig.

 4. soha07 skriver:

  Hej, tråkigt med tråkiga besked, hoppas att det inte är något allvarligt! Min son som idag är drygt två föddes med en teratom (en slags tumör) och opererades direkt efter förlossningen. Har gått på regelbundna kontroller och nu har den börjat växa igen, känns skit allting just nu:-( Inte för att förringa ditt problem, men detta sätter lite perspektiv på så kallade vardagliga tråkigheter.
  Hoppas du fick en myskväll med familjen!!!
  Kram S.

 5. SaraL skriver:

  Hej Victoria! Jag var inne och kikade på Boråstapeter (det var inte jag som frågade om tapeten men ändå) och jag hittade den ena efter den andra som jag vill ha! : )

  Vad är det för ett tråkigt besked du har fått? Jobbrelaterat?

  Ha en fin kväll! (tänk positivt, det hjälper!)
  Kram från Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..