Krämigt och gott i skålen

Ett litet snabbt tips på en god skål mellis eller frukost. Blanda turkisk yoghurt med ett par matskedar vispgrädde. (Tillsätt en gnutta vanilsocker om så önskas). Häll på tinade bär (hallon & blåbär) och strö över lite hackade nötter. Gott och mättande! (och lchf-vänligt)

lmell

Snyggt dessutom, tycker det ser så läckert ut med bärsaften mot det vita 😉 och visst äter man med ögat med?!!

  1. Tusen tusen tack för alla LCHF-recept och förslag, jag äter själv så (när jag känner för det – precis dom du). Just den här brukar jag också unna mig, speciellt till helgfrukost 🙂

  2. Åh, tack för tipset!
    Jag har kört på turkisk yoghurt, frysta hallon och en banan. Men ska genast byta ut bananen mot lite grädde och nötter 🙂

  3. Det Är jättegott, äter detta nästan varje morgon 🙂

  4. Ser verkligen jättegott ut, vem gillar inte yoghurt och bär! Kom och tänka på det här med din jakt på ett passande killnamn, vad sägs om Otto? Passar bra med Olivia och låter så där modernt ”smågubbigt”.. Önskar dig en fin dag

  5. Hejsan! Blir inspirerad ska ta tag i några tråkiga kilon och dina recept gör det roligare 🙂 Håller på att bygger hus och vi kommer nog också satasa på en Estoril braskamin som jag tror ni har. Har ni gjort den som byggsats? Det ser ut som det går ut en liten kant mot väggen (svårt att förklara)Hur gjorde ni helt enkelt ;)och vilken färg har ni på insatsens lucka? Svara om du vill, tycker eran är jättesnygg iaf 🙂 Kram och tack för trevlig blogg! Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..