T.G.I.Friiiiiiiiday!!!!!

Efterlängtad fredag!!! Olivia och jag startade dagen med en riktigt färgglad frukost. Kändes nästan som påsk 🙂 Tulpanerna valde Olivia till mig i går på Zälls. Jag är annars mer för enfärgade tulpanbuketter men Olivia tyckte absolut vi skulle ha denna och det är jag bara glad för nu, blev en riktig härlig uppiggande färgklick här hemma! ♥

tul1

tul2

tul3

Ska göra oss riktigt fredagsfina till i kväll, städa och planera en god middag. Och självklart blir det Lets Dance på tv och nåt gott tilltugg. Men först en massa måsten, mail och pappersfix att greja med. Och om jag hinner ska jag fiska upp nya tapeten till allrummet som äntligen kommit! Ses lite senare 🙂

Hoppas ni får en underbar fredag och start på helgen!!!!

 1. Katjas skriver:

  Godkväll. Härliga tulpaner 🙂 är väl tulpanens dag imorgon tyckte jag att det stod i vår tidning. Var har du beställt tapeten ifrån?
  Ha en bra kväll. Kramiz

 2. Anna.E skriver:

  Vilka underbara tulpaner, man blir härligt glad av alla färger. Hörde att imorgon är det visst ”tulpanens dag” så då blir det till att köpa blommor. Ha en underbar fredag 🙂

 3. Camme skriver:

  Hej!
  En liten fråga bara, läser du alla kommentarer som vi som läser din blogg skriver?
  Jag bara undrar för jag skrev en kommentar på ditt förra inlägg och frågade dig en sak men har inte fått något svar, däremot har du svarat på många kommentarer på detta inlägget.
  Men du har kanske inte hunnit läsa alla ännu så jag får kanske avvakta med svar från dig.
  Kram

  1. Jag läser ALLA kommentarer. Hinner tyvärr inte svara på alla men försöker. Och hinner inte alltid lläsa alla på en gång men går igenom alla så fort jag hinner 🙂

   ska kika på din fråga!
   Kram v

 4. Ja fredag är mysigt men jag jobbar i helgen så det blir ingen riktig myskväll för mig.

  Får du Micke att se Let’s dance också? vi har faktiskt för något år sedan slängt ut vår tv och ångrar det absolut inte. Ser film då och då men utan reklam, fixar bara inte reklamen. Sen umgås man mer också……..

  fick ett tulpanabonnemang av min mamma i julklapp, hämtar ut bukett med 20 st tulpaner varje fredag, bra present va? 10 gånger får jag hämta dessa.

  Tjing på er

  1. Malan skriver:

   Åhh vilken mysig julklapp! Och ett bra tips på present! Härlig helg till er alla här inne! 🙂

  1. Verkligen lyxig och bra present!!!

 5. Hej Victoria.Först och främst vill jag tacka för en underbar blogg och fantastiska bilder.Jag har en liten fråga:Jag ser att du har 2 st.Iittala ljuslyktor på bordet.Vilken höjd har dom?Ha en skön helg.Kram Marita.

  1. Hej och tack 🙂 Kivilyktorna är i den lilla storleken ( för visst finns de i två olika, eller är de flera??)
   kram Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..