Sköna söndag!

Godmorgon. Lite piggare i dag tror jag, var helt färdig i går kväll! Kände mig riktigt gravid 😉 När jag väl kröp ner i sängen och tänkte sova tidigt så vaknade magen och dansade rumba så det var omöjligt att somna. Fast ganska mysigt ändå 😉

Börjar dagen med frukost och FILM! Lyx lyx! I vanliga fall är det barnkanalen som går varm här hemma så man får passa på när man kan 😉 Såg Inception i går (tyckte den var superbra!) och sen såg Micke The wolfman (då hade jag däckat för läng sen..) och nu blir det den sista i högen, En galen natt.

agg1

agg2

Själv kalasar jag på vitt bröd men provbakade faktiskt ett lchf-bröd som Micke äter.. Jag tyckte det var bland det vidrigaste jag smakat, men han äter faktiskt med god aptit. Får nog lägga upp receptet senare om det är nån som vill prova.. 😉 Hej hej!

 1. jag skulle också fråga var du köpt äggkopparna, men hittade svaret ovan, så jag nöjer mig med ett : Ha en trevlig söndagskväll !

 2. soof skriver:

  Hej Victoria!
  Va skönt att du känner dig piggare idag! Jag kan fortfarande känna känslan att vara gravid….gud man ville bara sova sova och sova …. nätterna var hemska man fick rulla ur sängen för att komma ur sen så kändes de som om allt i magen skulle gå sönder när han skulle vända sig hahahahah men nu när man tänker efter så var de rätt mysigt å man kan sakna det lite men just då ville man bara att han skulle komma ut! =) Kramar Soof

 3. Jag har också provat ett LCHF bröd men det va ingen höjdare det heller enligt min smak. Jag hittade receptet på det brödet inne på LCHFrecept.se såg ett annat idag på bloggen 56kilo.se.

  Såg Inception på bio, sjukt bra film 😀

 4. Hej Victoria,
  Precis en sådan helg har vi också haft, bara myst, ätit och tittat på film. Känns som barnen också behöver sådana helger ibland.
  Nu är jag inne i en bakperiod, men jag hittar inga brödrecept. Brukar du baka bröd? Jag har inte lyckats baka något som blir riktigt gott tyvärr och hoppas du kan hjälpa mig.
  Kramar Marie

  1. Jag brukar inte baka bröd, blir aldrig bra. Med ett undantag, FRALLOR!!! De blir fantastiska 🙂 recept finns i arkivet!
   Kram V

 5. pimimim skriver:

  SÅ fina äggkoppar! Vart har du funnit dem?

  1. De kommer från Sagaform!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..