Kexig nyhet

Kexchoklad har kommit med en ny smak, kexchoklad blåbär! Jag är alltid nyfiken på nyheter men förstår inte riktigt varför man ska konstla till ett redan vinnande koncept. Likaså i detta fall. Blåbärssmaken kändes onödig och konstgjord och vanlig kexchoklad är bra mkt godare.

kex

Det fanns dock med ett recept på en kaka man kan baka med dessa, så det ska jag prova!

Blev akut sugen på blåbärssoppa 🙂 Skulle sitta fint i min onda hals.. *host host*. Jag som älskar måndagar i vanliga fall, ska försöka kurera mig med en lång het dusch och något varmt att dricka. Och se om jag kan övertala Olivia att se en film så jag kan vila lite brevid 😉 Brukar inte vara så svårt!

 1. shafa skriver:

  hej hej
  bakade knäckpaj igar…mmmmmm den blev god inte lika seg knäckig som din pa bilden , men god, tack:) en liten fraga: andvander du vanlig ugnsvarme eller varmluft till dina recept?
  Hoppas att du far en toppen vecka:)

  1. Nästan alltid varmluft! Har dålig koll på när man ska använda vilket, använder nog bara över/undervärme när jag bakar småkakor.

   kram!

 2. mareol skriver:

  Jag brukar inte heller tycka om när det är konstiga smaker men den här ska jag nog testa i kexchokladpaj, tror det kan vara nåt 😉

 3. Jag hade helt klart kunnat tänka mig att testa en! Gillade faktiskt kexchokladen med hallonsmak!:)

  Tycker du får ta och dra igång någon spännande tävling snart!:)

  Krya på dig//Sara

 4. Jag håller oxå med, varför ”förstöra” godis som redan funkar och är gott, men man måste ju alltid prova, jag har ju fördelen att jobba på ett ställe där vi ofta är först med ensamrätt på nyheter, det är kul att ha lite såna fördelar ibland!! Krya på dej Victoria! kram

 5. Alina skriver:

  Nej det är konstigt att det alltid ska göras en massa varianter. Fanns det inte Kexchoklad hallon förut också? I alla fall i sån påse med små bitar. Det enda som jag har tyckte varit gott av alla tillfälliga varianter var Daim mint/päron. Inte för att jag kände någon päronsmak direkt, men mint och choklad fungerar ju alltid.

  1. Samma här, den enda som hittills fallit mig i smaken är daim päron/mint, den var av nån konstig anledning jättegod 🙂
   kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..