Dark Berry på önskelistan

Önskelistan växer i snabb takt, inte svårt att köpa presenter till mig inte 🙂 Utöver alla köks- och inredningsprylar så står några fina vårplagg högt i topp. Har letat efter denna fina Lovely Knit Cardigan i färgen Dark Berry (Odd Molly) och hittade den äääääntligen hos Smultrongården här utanför Örebro. Supersnabbt svar och service, hann knappt blinka 🙂 Har ni inte varit där så rekomenderar jag verkligen ett besök. Så mysig miljö och vackra saker i både inrednings och klädväg högt och lågt. Och inte minst smarriga bakverk!!

Älskar dessa koftor!!

Älskar dessa koftor!!

Dessutom skickar de Odd Molly FRAKTFRITT, men nu ska jag ändå ut i helgen med mamma & pappa och kika på allt annat fint de har så koftan ligger där och väntar 🙂

Nu till en liten fråga, nån som råkar veta var man kan hitta Ka-Ching plain dress i färgen Dark Berry??? Har inte lyckats hitta nån sida som säljer den, och bara därför vill jag ju absoluuuuuuut ha den. Så råkar ni snubbla över den så tipsa gärna!!

Hoho var finns du???

Hoho var finns du???

Nu ska jag googla fina äggkoppar för det står oxå högt på önskelistan. Kanske i färgen Dark berry?! 🙂

 1. Jag köpte faktiskt likadana äggkoppar på Ullared för några månader sedan, för en billig peng. De var från Sagaform. Kan passa på att fråga vart du köpt dina silverkandelabrar på matbordet.

  1. De kommer från HEMTEX!

 2. Tusen tack för alla roliga recept Blir så himla inspirerad! Är du i Sthlm så knalla in på affären Årstiden på Drottninggatan, om jag inte är helt fel ute kommer du att äääälska deras kläder (danska, sååå fina). Lycka till med lilla kulan 🙂 Kram-Ulrika

 3. KattisB skriver:

  Det verkar ju som att ajabajakids.se kommer att få hem den. Den är ju alldeles ny. Ha tålamod, Victoria, haha!

  1. Fast de har ju redan lagt ut sitt vårsortiment och där finns den inte med, eller är jag blind?? 🙂

   1. KattisB skriver:

    Det jag hittade var samma som Anita80 här nedan, och där står ju ”* This Spring 2011 style is scheduled to arrive between January 15th and February 28th, 2011.” Så den kommer nog till Sverige snart!

   1. ja fast sortimentet på ajabaja ligger ju redan uppe så man kan förboka, och sedan skickas det ut när det kommer in. Har hittills inte hittat nån svensk butik som verkar planera att sälja den 🙁 men ska försöka boka en på Deepfling och se hur det funkar.. Tack!

 4. SarahJ skriver:

  Hej!
  Måste bara säga att din blogg är väldigt mysig att läsa och jag älskar alla mattips du ger!
  Men nu hade jag faktiskt en annan fråga, i ett tidigare inlägg om tapeterna så skrev du att ni bott i Stockholm tidigare, hur hamnade ni i Örebro? Och trivs ni bra?
  Kram Sarah

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..