Olivias rum

Olivias rum är ett riktigt tjejrum 🙂 Galet rosa, men hon gillar det 😉 Just nu ser det ut som en bomb slagit ner därinne så det fick bli några gamla bilder (sen dess har hon bytt till en stor säng, men i övrigt är det sig ganska likt).

moln1

moln2

moln3

Ingen tvekan om att det bor en liten tjej här inne va 😉 ?!

Jag tror jag följer era råd och låter tapeten i lillebrors rum sitta kvar och letar fina inredningsdetaljer att piffa upp med istället. Ångrar vi oss så är det ju enkelt gjort att sätta upp en ny fondtapet över den gamla! Återkommer med bilder när vi inrett lite 🙂

 1. LenaA skriver:

  Jätte gulligt rum! Den rosa tak lampan var är den köpt? Skulle vlija ha en sådan till min snutta!

 2. akleja skriver:

  Tjusigt!
  Den rosa boxlådan blev jag intresserad utan. Vart har du hittat den mån tro?
  Tina

 3. jenco skriver:

  Tänk om jag hade haft detta rum när jag var liten men färgskalan var inte riktigt densamma på det glada 70-talet! 😉
  Lillebrors rum kommer bli superfint också! Du har verkligen öga för inredning!
  kram

 4. Nu är det 2011, är det verkligen nödvändigt att fortfarande hålla fast vid att rosa fortfarande hör ihop med flickor och flickrum?
  Min son hade lika gärna kunnat bo i det där rummet.

 5. Jojjo skriver:

  vilket mysigt rum! Jättefint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..