v 27 och premiärsemla

Blev så sugen på semlor, trots att jag egentligen inte är nån semelfantast! Tänkte köpa med mig EN hem, men i Coops kondis kostade en semla 16,90, men ett två-pack 14,90. Så jag kunde ju inte direkt låta bli att köpa två. En till mig och en till magen 🙂 Har ni smygstartat med nån semla än?  

sem2

Magen som förövrigt är inne på v 27!

mage27

Min lilla kalaskula. Strax full med semlor :)

Solen skiner så det känns riktigt vårigt i dag!! Tänk om snön kunde ta och smälta bort nu, tycker det räcker med råge! Men den som väntar på nåt gott.. 😉 Ett fång nya tulpaner får det bli iallafall för att hjälpa vårstämningen på traven!

Ha en skön dag!!

 1. Åh vad gott med selmor och vilken härlig kofta 🙂
  Kramar

 2. Haha, jag letade också länge efter magen 😉 Haha!

  Du är så fin med din mage!

  Hoppas semlorna smakade bra!

 3. Hi hi jag var tvungen att scrolla upp igen och kolla bilden, nuuuu ser jag ju magen – så söt.
  Jättefin kofta!
  Vad blir det för mat i helgen? ska ha kalas imorgon och behöver inspiration…:)
  Trevlig helg! kramar Marie

 4. Marie J skriver:

  Okej, ska nog prova LCHF då… Äta mycket grädde lär ju inte bli så svårt iaf 😉

  Läste någonstans att du sökte jalapenopoppers…. kanske kan du hitta nåt här?
  http://www.mccain.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..