Tack och hej??

♥♥♥ Tack för alla rara omtänksamma kommentarer och mail som strömmar in. För alla goa männsikor som kommer fram och säger hej och önskar mig lycka till. För alla som hör av sig och saknar mig. För alla som berättar hur länge de följt Matplatsen och hur den blivit en del av vardagen och en flitigt använd receptbok.  För alla som delar med sig av tillfällen och stunder då de lagat mat och bakverk härifrån. För all matglädje och inspiration den givit. Jag bli sååå glad och rörd ska ni veta! Tusen tack för all support och peppande ord. Världens goaste läsare är ni!! På återseende snart hoppas jag. håll tummarna! ♥♥♥

 1. Jag är lite ”in-denial”. Vägrar inse det. Nej du har inte slutat blogga. Nej detta hände inte. Nej! Nej säger jag helt enkelt. Varje dag (flera gånger) surfar jag in och väntar på ett nytt fint inredningsinlägg, lite fina bakelser eller en avundsvärd plocktallrik… Kan inte fatta det 🙁 Styrke-kramar från mig!

 2. Vi saknar dig! Kom snart tillbaka! Tycker det är helt idiotiskt både av den som ”tipsat” om dig och av FK. Du bloggar ju inte istället för att jobba det är ju en hobby… ska de börja kolla facebook härnäst? Men du sätt in en jobbansökan i bloggen så kan de väl inte säga annat än att du söker jobb aktivt under tiden du bloggar ;). Hoppas det löser sig. Stora kramar

 3. Malinda skriver:

  Nu är det fredag igen, Victoria! Härligt! Vad ska man hitta på för nåt gott till middag ikväll då? Hmmm…. Är ju skönt om man kan göra nåt enkelt…
  Gissar på att ni har nån slags plockmat ikväll… 😉
  Ha en riktigt go helg!

 4. Hej!
  Hoppas verkligen att det löser sig för dig. Har läst din blogg ett tag nu och bara älskar den:)
  Skulle vilja fråga dig vad du använde för färg när du målade om matsalsgruppen?
  Skall måla mitt som är samma & hopas du vill svara på detta!
  Lycka till & hoppas du börjar blogga igen.
  Ann-Cathrine

 5. Hej Victoria. Vad tråkigt att läsa att det finns så missunnsamma människor… Hoppas det löser sig med AF.

  Själv är jag sjukpensionär, vet inte om FK skulle se på saken på samma sätt, men känns inget vidare att höra att AF har så konstiga regler. Inte heller att det finns såna som ”anmäler”.

  Att matblogga har för mig också blivit en rolig hobby, som jag absolut inte skulle vilja vara utan. Det har medfört så otroligt mycket positivt och fått mig att må mycket bättre.

  Hoppas verkligen du överklagar AFs beslut, så vi får fortsätta läsa om dina matbestyr 😉
  Soliga hälsningar från Turkiet. Birgitta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..