34

Tack för alla gratulationer, så goa ni är!! Har haft en riktigt härlig kalashelg, bortskämd till tusen med fina presenter och god mat i dagarna 3. Åt födelsedagsbrunch med mina föräldrar i går på Clarion Hotel, riktigt bra brunch!!

dag1

Ingen åldersnoja här inte, jag har inte alls svårt för att bli äldre, tycker bara livet blir bättre och bättre ju äldre jag blir 🙂 Och tänk vilken TUR man har som får bli äldre!!

Fick så mkt fina presenter så det är inte klokt! ♥

dag2

dag4

dag6

dag8

Provade en ka-ching dress (ni vet den jag efterlyste) men den satt inge snyggt alls på mig, däremot var ka-ching wrap superfin på så en sådan stod på önskelistan och gömde sig i ett av paketen!! ♥

dag12

Har önskat mig en mortel sen jag flyttade hemifrån i princip, nu äntligen fick jag en!! :)

Från älsklingen. Ett hjärta för Olivia och ett för lillebror ♥

Från älsklingen. Ett hjärta för Olivia och ett för lillebror ♥

Födelsedagsmiddag på tu man hand intogs i soffan med hämtmat från Efesos 🙂 Underbar gorgonzolaspäckad baconlindad oxfilé med tryffelsås, beasås och pommes. Och ett gäng hyrfilmer, varav jag fick välja ALLA 🙂 Bla Shelter med Julianne Moore och den var så läskig så jag vågade inte gå upp på övervåningen själv sen.. Huuu!

dag9

dag10

Tårta är ett måste!! Inte min starka sida dock så denna kommer från kondis ;)

Nu ska jag pusta ut i soffan, följa doktorns order och vila mitt höga blodtryck, beställa pizza till middag av min underbara sambo som passar upp på mig ♥ och fortsätta beta av filmhögen.

ps) inget nytt från a-kassan, men jag är övertygad om att det löser sig på ett eller annat sätt. Dessutom går jag ju snart på föräldraledighet 😉 så ni behöver inte oroa er att jag går upp i rök!

 1. Hej!

  Ville bara tala om att på Coop i Marieberg fanns det Jalapeno
  poppers och chilipoppers i frysen!

  vh
  Mamma Monika från Närke

 2. Vilka fina presenter, och både mat, tårta och brunch såg supersmaskiga ut.
  Hoppas verkligen att allt löser sig annars föreslår jag att Micke börjar blogga istället för dig så får både a-kassan och anmälaren tji 😉
  Vila upp dig och bebisen ordentligt nu 🙂

 3. snusa skriver:

  GRATTIS lite i efterskott…eller i förskott på din 35-års dag 😉
  Idag har jag börjat med LCHF och ser fram emot att kanske tappa några kilon. Jag har ett par frågor som jag skulle vilja ha svar på. Kanske det finns någon som kan hjälpa mig att svara på dem…snarast!!!
  Mineralvatten?? Ja/Nej
  Popcorn?? Ja/Nej (har slutat röka..fortfarande sjukt sugen på kvällarna)
  Någon som har erfarenhet av hur mkt man kan gå ner?? Hur mycket ska man äta och hur ofta?? Några knep för att uppnå en bra viktminskning från början???

  Det känns jättekonstigt för mig som är fruktoman, att inte få äta frukt. Hur ska jag klara det….:( Om ni vill går det alldeles bra komma med svar på min mail, snusa64@hotmail.com

  …å du Victoria; TRISTAN!!! 😉

  Kramar till Er alla

 4. Härligt att du är tillbaka och bloggar 🙂

 5. calas62 skriver:

  GRATTIS på födelsedagen i efterskott o välkommen tillbaka till bloggandet, verkligen kul. Det verkar varit en toppen födelsedag med fina presenter. Ta nu hand om dej så bltr håller sej bra. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..