Vitaminkick i vårt vinterland

What´s up med vädret?? Vinter nu igen, snö överallt! Det kanske är jag som är ivrig och vill ha vår nu, men känns inte vintern evighetslång i år? Man får pigga upp sig så gott det går sålänge. Har just nu cravings  på hempressad apelsinjuice!! Det spelar ingen roll att produkter i butikerna heter ”färskpressad” etc, ingen juice smakar så gott som den man gör själv!!

ju1

I dag blev det en blandning av vanliga apelsiner och blodapelsiner. Älskar färgen!! Och den blev helt underbart söt och syrlig på samma gång, muuuuuuuums!!

ju2

ju3

Något annat uppiggande är att kika på semesterbilder från i somras och drömma sig bort.. Tänk att kunna plocka apelsinerna direkt från träden!! Snaaaaaaart är vi där igen ♥

Apelsinträd på Mallorca

Apelsinträd på Mallorca i somras, ljuva minnen!!!

 1. Det är alltid bäst och godast med egen färskpressad juice:-)…mycket fräschare. Brukar tänka på sommartider när jag dricker färsk juice och blev påmind om den kommande sommaren när jag såg ditt inlägg och dem fina bilderna.

 2. Färskpressad juice är bäst 🙂 Skickar lite värme från Singapore!
  Kram

 3. towe skriver:

  Det vattnas i munnen pa mig nar jag ser den laskande drinken! Jag onskar jag kunde skicka er varvarmen vi har har i Luzern. Det ar underbart! Trevlig helg! towe.

 4. Så gott med alla citrusfrukter nu. Äter minst en apelsin/clementin/blodapelsin om dagen nu!

 5. Carla skriver:

  Hej

  Ja, vad hände snö igen, man får hoppas det smälter bort, Alice ville ha färskpressad juice härom dagen, så får väl fixa det till helgen.

  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..