ANNONS

Happy freeeeedag!!!!

/

Godmorgon! I dag var jag tvungen att starta dagen med en kopp varm choklad, brrrr! Snön bara yr omkring och vräker ner. Och som vanligt är vårt område helt bortglömt av allt vad plogbilar heter så det var med nöd och näppe jag kom fram och tillbaka till dagis.

Men hey det är ju freeeeedag!! Så jag är på topphumör ändå 🙂

Färska blommor är mitt bästa humörhöjar-tips! dessa doftar LJUVLIGT!!! Inte en aning om vad de heter dock, vet ni??

Färska blommor är mitt bästa humörhöjar-tips! dessa doftar LJUVLIGT!!! Inte en aning om vad de heter dock, vet ni??

Har ni några planer för helgen? Här står vila högst på schemat men även lite fix i lillebrors rum. Tur man har en handyman hemma så kan jag ligga på soffan och peka och dirigera 😉 Tavlor och vimplar ska upp på väggarna, skötbord monteras och inredas, sängen höjas och bäddas, garderoben ska få inredning och nytvättade små små små plagg ska placeras där i. Tänk i morgon är jag i v 29+4, den dagen är Olivia född ♥ Nu håller vi alla tummar här att vi passerar denna milstolpe och gärna några veckor till!!

mobil

I går åt vi den suuuuuperenkla och suuuupergoda suuuuupermöra kycklingen (som jag tipsat om tidigare). Skippade dock sambal oelek denna gång, får halsbränna av för stark mat just nu. Men det blev jättegott ändå och t.o.m kräsna Olivia åt 😉

kyck

Receptet för er som missat det kommer här:

4-6 port

6 kycklingfiléer (ca 1 kg)
5 dl vispgrädde
3 dl creme fraiche
1/2 dl soja
2 tsk sambal oelek (eller mer om man vill ha det riktigt starkt!)
3 vitlöksklyftor

Lägg kycklingfiléerna i en form. Blanda allt till såsen och häll över kycklingen. In i ugnen, 175 C, ca 1 1/2 timma. Vänd gärna kycklingen ett par gånger under tiden så den riktigt får gotta sig i såsen från alla håll och bli mör!

Servera med ris och/eller en god sallad (skippa riset så får ni en bra LCHF-rätt!!). Så himla gott och kräver minimal arbetsinsats!!

Happy fredag på er godingar!!!

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00