Mellokväll tral la la la laaa

Är ni laddade för ännu en mello-kväll?! Det är jag 🙂 Älskar Melodifestivalen, alltid gjort!

 

st1

Smaskar ni på något gott i kväll? Den här godbiten från Smörgåsbutiken (bästa smörgåstårtorna i stan!!) satte vi oss redan i går kväll så i dag blir det hämtmat från Wongs lagom till Mello hemma hos grannarna. Men först ska jag värma upp med några snittar och ett glas bubbel (fanta 😉 ) för att komma i glamour-stämning.

Kram!

 1. Dinara skriver:

  Javisst, mello för hela slanten!!! kraam

 2. Pia B skriver:

  Såg MUMS ut 😉 samma här. Melloär kult!!!! 😉 kraaam

 3. Blir inge mello här heller, 5 filmer att välja mellan så nån ska vi nog kunna bestämma oss för 🙂 Har precis ätit laxen som du skrev om förra helgen, supergott! Sherrysåsen är jag uppväxt på så det var kul att äta den med lite nya tillbehör. La till sparris och haricot verts som jag ringlade citron-olivolja, flingsalt och parmesan över *smaskigt* 🙂 Ha en skön kväll och kul att du fortsätter blogga 🙂 Kram!

 4. Var på genrepet av mello igår, tycker att det var en lysande show. Rickard och marie bjuder verkligen på sig själva! De har klippt ner Peter Stormares grej, och det tyckte jag var bra. Det var inte så kul förra gången.
  Jag hejar på Loreen. 🙂
  Ha en skön kväll
  //christel

 5. Här har du o-glammiga familjen nummer ett!! Vi har hyrt film istället för de där tramset! Men ha så mysigt nu! 😉 Och gott framförallt! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..