Uppiggande krans

Hej på er! En natt med ett 40-gradigt plåster på sig (Olivia alltså) gav inte mkt sömn inte, så i morse efter veckans koll på sjukhuset (specialist mvc) kunde jag inte stå emot dofterna från Lill-Annas bageri som säljer färskt fikabröd utanför hissen.

tac3

Spetsfat från Mateus, vad annars ;)

Lilla sjuklingen är mkt piggare i dag och håller full fart som vanligt. Skulle allra helst ta mig en tupplur men en stor latte och några skivor rykande färsk kardemummakrans får duga istället. Det ska nog pigga upp även en trött mama 🙂

Allra piggast verkar lillebror vara ♥ Bjuder på dagens idolbild, v 31 (30+2):

lillebror

Kan fortfarande inte riktigt fatta att denna lilla plutt huserar i magen och snart är här hos oss. Vi längtar efter dig!!! ♥♥♥

Sista dagen i dag med matkasse. Japp vi har provat sån denna vecka! Återkommer med rapport efter kvällens middag! 🙂 See ya!

 1. Det är ju så häftigt att se sin bebis på ultraljudet! Min bebbe har äntligen vänt på sig så att h*n ligger rätt nu. Inte många veckor kvar! Spännande 🙂

 2. Hej V.!!
  Hoppas du slapp kramp i natt…;)?!

  Jag hittar inte din M.väska på nätet.
  Modellen men inte den du köpt…:(
  Help!!!
  kram

  1. Jag köpte den i butik i London i dec, kanske inte fanns på nätet? Eller så tillhörde den höst/vinter kollektionen och är slut.

   Kram kram

   ps ingen kramp i natt, tjoho!

 3. Ja där luktar det alltid gott och klart man blir bra sugen på att handla nåt, det är man värd efter ett besök på usö.
  Det börjar närma sig för att lillebror ska komma, men passa på o njut av det sista i graviditeten.
  Hoppas Olivia kryar på sig snart.
  kram

 4. Man kan ju riktigt se på UL-bilden att lillebror är en riktig sötnos, åh vad spännande att det närmar sig med stormsteg nu!

  Hoppas att det är Linas Matkasse ni provar på den här veckan, vi har den sedan ett par veckor tillbaka och jag är jättenöjd! Vore kul att höra ditt utlåtande 🙂

  Ha en skön kväll och fredag (och hoppas att lillan kryar på sig), kram!

 5. Dinara skriver:

  Wow, jag blir alldeles varm när jag tänker på den där häftiga och obeskrivliga känslan av att vara så nära i graviditeten! Kommer fortfarande ihåg min första graviditet som om det vore igår (snart 5 år sedan) då min lilla Olivia låg i magen.
  Hoppas att din Olivia kryar på sig snart, de är så hängiga när febern spökar. kram
  p.s här hemma har vi kärleksmums i ugnen (lagom till middagen). såg så gott ut med kransen 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..