ANNONS

Freeeeedag och mateusfrossa

/

Välkommen efterlängtade fredag och helg!! Tänk att man blir lika glad varje gång det vankas helg 🙂 Den här fredagen har börjat med hosta och varm nyponsoppa men jag ska inte gnälla, så länge vi inte åker på magsjuka här hemma är jag glad!

Får mååånga frågor om mina Mateustallrikar och många efterfrågar bilder på min servis. Blev inspirerad av söta Starwoman som visade Mateus hos sig så nu har jag äntligen fått tummen ur.

mate4

mate5

mate6

mate7

mate8

mate9

mate10

mate3

mate1

mate2

Älskar att blanda och frossa i färgerna och formerna, även den tråkigaste måltid blir kul på en fin tallrik! Det mesta går i vitt/rosa/lila/grått med lite inslag av blått och turkost. Perfekt grej att ha på önskelistan och finns med som ståeende inslag på min.

(Bor ni i Örebro så hittar ni Matuesporslin i gulliga Ninas butik Nice Presenter i Marieberg Galleria, och HÄR hittar ni hennes blogg.).

Nu ska jag bädda ner mig med glass och mer nyponsoppa i sängen och försöka kurera mig lite till kvällens fredagsmys. Hade tänkt försöka mig på en variant av Walewska till middag i kväll, hummern ligger redan på upptining.. 🙂  Så håll tummarna att smaklökarna inte domnar bort under dagen!

17
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00