Fortsatt sjukstuga, sjukhus och ännu en mille!

Lilla Oliven är fortf krasslig i feber/hosta och jag likaså. Dessutom har jag spenderat större delen av dagen på sjukhuset, men nog om sjukdommar och krämpor nu! Ser ni att besöksräknaren tickat på och snart närmar sig 3 MILJONER besök??! 

Kvällens middag fick lagas av Micke som fått pyssla om både sambo och dotter. Och då blev det hans specialitet, våfflor!

Kvällens middag fick lagas av Micke som fått pyssla om både sambo och dotter. Och då blev det hans specialitet, våfflor! ♥♥♥

Tror ni vi lyckas nå upp till det i morgon tisdag? Weeeeeeeeeeeeeeee så kul!  Tycker det är såååå roligt att ni är så många som kikar in här. Och tusen tack för alla gulliga rader ni lämnar i både kommentarer och mail, ni är guld värda! ♥ Ville bara kika in och säga det 🙂

*Tillbax till sängen, glassen och näsdukarna*

 1. Finna skriver:

  Vi ska ha våffelparty på söndag, har du nåt bra recept på smet (och kanske olika pålägg)? 🙂

 2. Skickar krya på dig-kramar, men kan inte hjälpa att oroa mig lite att det är bebisen som vill titta ut för tidigt? Hoppas allt är bra! Kramar!

 3. Åh, krya på er nu!

  Förstår att du har så många besökare! Bloggen är ju hur härlig som helst!

  Ta hand om er nu!
  ♥♥♥
  Kramar från
  BLONDETTY

 4. Challe skriver:

  Hej
  Har precis börjat läsa din blogg o kollat igenom en del av dina recept. Kurrar i magen nu :)Har skrivit ut en del som jag skall testa.
  hur tusan kan du vara så smal med all denna maten? Brukar du köra lchf emellanåt?
  Klappa magen o krya på er!

 5. KattisB skriver:

  Hej Victoria! Hoppas du och familjen mår bättre och att vi får höra av dig snart igen. =)
  Jag har blivit så fäst vid din blogg, haha. Jag har till och med suttit och sparat alla favoritrecept och sen ska jag skriva ut det till en fin receptsamling till mig själv! Det finns så otroligt mycket gott att provlaga härifrån!
  Fortsätt inspirera! =D
  kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..