ANNONS

Ny istid både ute och inne

/

Herreguuuuuuuud vilken förkylning jag åkte på!!! Har varit mer död än levande de senaste dagarna och bara legat som ett kryss i sängen bland alla näsdukar och glasspapper och inte orkat röra mig. Nu äääääntligen börjar förkylningen släppa så nu ska jag försöka gaska upp mig och se livet från den ljusa sidan igen 🙂

Smaklökarna börjar vakna till liv igen, detta firas med wienerbröd :)

Smaklökarna börjar vakna till liv igen, detta firas med wienerbröd :)

Ska inte ens klaga på att det är iiiiiiiiiskallt och vinter ute, det är åtminstonde ganska ljust och fint 😉 Nästan lika kallt inomhus dock, brrrr! Jag har varit minst sagt varm ett par dar så jag stängde av värmen i sovrummet. Fick lite dåligt samvete när Micke och Olivia sov tätt som siameser och hackade tänder i kapp och i morse hade vi knappt 16 grader! Stackarna 😉 Har höjt värmen nu igen, men det är fortf kallt i hela huset!

Ingen matlagning har det blivit heller. Det mest avancerade jag gjort på länge är dagens lunch som bestod av pasta med färdig köttfärssås på burk + en skvätt grädde. Haha. Det ni! Inte likt mig 🙂 men gott var det!

wie4

I helgen hoppas jag vi (läs Micke) hinner klart med makeovern på övervåningen. Bjuder på lite glimtar så länge. Väggen bakom soffan som förut var tapetserad i svart har blivit vit och allt känns plötsligt fräscht och ljust. Nytt vitt soffbord har hamnat på plats istället för det gamla mörka. Väggen bakom tv:n ska få ny tapet och ny taklampa med mysigt ljus ska inhandlas. Och lite våriga kuddar och annat smått och gott!

wie3

wie5

Tror tapeten kommer bli såååå bra på plats, älskar den! Återkommer med mer bilder när det är klart 🙂 Nu ska jag hoppa ner i sängen igen och fortsätta kurera mig. Ha en fin dag!!

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00