Sköna söndag och skidåkning på löpande band

Hej hej kära ni! Var det några som såg Melodifestivalen i går? Vad tyckte ni? Jag vet att inte alla gillar det, men det gör jag!! Älskar hela baletten, trots att det ofta är ganska dåliga låtar och töntiga sketcher 😉 Halva nöjet är ju att klaga på låtar, fula kläder och hiskeliga frisyrer. Äta god mat, umgås med vänner, klä sig i glitter och glamour och skåla i bubbliga schlagerdrycker.  

Hämtmat från Efesos på menyn. Slog till på Black & white, gott gott.

Hämtmat från Efesos på menyn. Slog till på Black & white, gott gott.

Gillade flera bidrag i går, även om Danny & Eric är favoriterna i finalen. Linda B är ju schlager hela hon, hon hade ju t.o.m klätt (ut) sig till en korsning av Lena PH och Carola (hennes gula dress) i går 😉 Anders Ferenette var jag hemligt kär i när han var med i Fame Factory så jag tyckte lite synd om honom som hamnat i korsdrag (frisyren!) och kom sist..

Mello-pimpad fruktsallad med guld-nonstop.

Mello-pimpad fruktsallad med guld-nonstop.

I dag är det mysdress på och skidåkning på tv:n hela dagen lång. Vad pysslar ni med?

Önskar er en riktigt skön söndag!!! ♥

 1. Finna skriver:

  Kan inte heller låta bli att titta på Mello, har alltid följt det trots en hel del dåliga bidrag. Och hihi, jag var oxå kär i Anders (då) Johansson när han var med i FF, men säg inget till R. 😉 Lyxigt med guldiga nonstop!! KRAM!

 2. Fler än jag o min tjejkompis som kommer ihåg Anders!
  Visst var det synd att han kom sist!
  Så dålig var den ju inte.
  Jag älskar Mello, men det kan bli lite mkt av allt.
  Men vi skrattar, kommenterar o klagar här hemma i soffan åt det.
  Hoppas du o magen (ja dom andra i familjen med såklart) mår bra
  Kram

 3. Åh så gott! Vilket objektiv fotar du med? Jag har precis köpt ett Canon 100/2,8 Macro. Det ska bli spännande att se om det blir lika bra med närbilder med det!

 4. FilMa skriver:

  Jag blev lite full i skratt att du varit ”hemligt kär” i Anders, för det har jag också varit. Jag hade en poster på honom i min garderob väldigt länge. Saken är att jag tycker han fortfarande är fin att titta på. Kom på mig själv i Lördags med att sitta och små le av välbehag, fast det lät surt när han sjöng. Jag tror på Danny eller Erik Saade i finalen.
  Kul att du är tillbaka igen, och tack för en mysig blogg!

 5. Alina skriver:

  Jag tycker att den här veckans deltväling var det sämsta, så tråkiga bidrag. Men jag var också hemligt kär i Anders när han var med i Fame Factory, haha 😉 Annars hejar jag på Playtones, de var lite roliga 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..