ANNONS

Sköna söndag och skidåkning på löpande band

/

Hej hej kära ni! Var det några som såg Melodifestivalen i går? Vad tyckte ni? Jag vet att inte alla gillar det, men det gör jag!! Älskar hela baletten, trots att det ofta är ganska dåliga låtar och töntiga sketcher 😉 Halva nöjet är ju att klaga på låtar, fula kläder och hiskeliga frisyrer. Äta god mat, umgås med vänner, klä sig i glitter och glamour och skåla i bubbliga schlagerdrycker.  

Hämtmat från Efesos på menyn. Slog till på Black & white, gott gott.

Hämtmat från Efesos på menyn. Slog till på Black & white, gott gott.

Gillade flera bidrag i går, även om Danny & Eric är favoriterna i finalen. Linda B är ju schlager hela hon, hon hade ju t.o.m klätt (ut) sig till en korsning av Lena PH och Carola (hennes gula dress) i går 😉 Anders Ferenette var jag hemligt kär i när han var med i Fame Factory så jag tyckte lite synd om honom som hamnat i korsdrag (frisyren!) och kom sist..

Mello-pimpad fruktsallad med guld-nonstop.

Mello-pimpad fruktsallad med guld-nonstop.

I dag är det mysdress på och skidåkning på tv:n hela dagen lång. Vad pysslar ni med?

Önskar er en riktigt skön söndag!!! ♥

20
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00