ANNONS

Grilla lax??????

/

Vilket väder, kan inte sluta tjata men sol och värme gör mig på så gott humör!!!! Och lite färg i ansiktet gör underverk för välmåendet. Väderprognosen en vecka framåt ser dessutom strålande ut!! 🙂

Nu har jag köpt lite ny läsning så jag klarar mig ganska många nätter framöver:

Dessa blev det till att börja med. Nån som läst nån av dem?

Dessa blev det till att börja med. Nån som läst nån av dem?

Tänkte grilla lax i dag men ingen av oss vet riktigt hur man gör. Så nu behöver jag era expertråd. Hur grillar man lax? Vad marinerar man den i? Hur länge ska den grillas? Är det godast med laxkotletter, filéer eller i bit? Och vad är gott att ha till? I brist på annat fick det bli ugnsbakad lax med broccoli, hollandaisesås och grönsaker. God och enkel (lchf) lunch i värmen!

lun

Till middag får det nog bli en ostbricka. Nu igen. Tröttnar aldrig och har ju en del att ta igen 🙂 Eller borde man passa på att kicka i gång grillen igen? Det är ju en så vacker kväll och i kylen ligger ett paket hängmörad ryggbiff och läskas. Hm… Svårt val 🙂

9
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00