Ingen hit..

Krabban i går var ingen hit 🙁 Torr som fnöske och dessutom hade vi slut på hovmästarsås hemma och det  (blandat med creme fraiche) är ett måste att ha till!

Såg ju så lovande ut men usch..

Såg ju så lovande ut men usch..

Såg en ostbågenyhet som jag inte kunde låta bli att prova. Lika besviken där.. American cheddar hette smaken men de smakade precis som vanliga men med lite unken gammal bismak?! Tackar vet jag de gamla vanliga.

krabb2

Inga fullträffar i går med andra ord. Har laddat upp med annat gott till i kväll så hoppas på bättre tur då 😀 Får snart fikabesök, så nu ska en ny cheesecake testas till att börja med. Hörs lite senare!! Ha en fin dag!

 1. Trist med krabban! Men du, kan inte du berätta kort för oss som är noviser på krabba, hur äter man dem egentligen? Är det lätt att se skillnad på köttet och annat som man liksom inte vill äta? Verkar gott man har aldrig testat! Hoppas maten blev bättre idag!

 2. Hejsan!! Åh, vad typiskt. Du som var så sugen på krabba. Det blir nog bättre i kväll i stället. Hoppas du lägger ut receptet på cheescaken. Ha nu en skön lördagskväll med lilla familjen ,och god mat.
  Kraam /Anette♥

 3. fridur skriver:

  usch då, torr krabba är ju fruktansvärt trist. då får vi väl hoppas att allt går som på räls idag istället, det låter inte fel med cheesecake 😉
  http://fridasmat.wordpress.com/

 4. Hoppas på bättre tur idag då;) och att cheesecaken blir bra…annars har jag ett säkert kort på cheesecake på min blogg, det kommer från halv åtta hos mig så du kanske redan gjort den… Suuupergod;)
  Ha det fint // Victoria http://www.victoriasprovkök.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..