ANNONS

Exotiska kycklingspett

/

Med risk för att låta tjatig, men vilket väder vi har!!! I dag har det varit SOMMAR här! Vi tog ut termometern på altanen och den tickade upp till 50 grader i solen!! Börjar få en riktigt fin solbränna 🙂 och själen mår så bra av alla solstrålar! Har spenderat dagen utomhus, Olivia har lekt med granntjejerna och vi har solat, slappat och grillat om vart annat.

Vi bor i världens bästa område med trevliga grannar åt alla håll och kanter. De flesta i samma ålder som oss eller därikring, med barn i samma åldrar som Olivia och Sebastian. Barn och vuxna kilar in och ut hos varandra och umgås i tid och otid. Kunde inte varit bättre!!

Grabbarna sköter (självklart) grillen. Är det så hos er oxå??!! :-)

Grabbarna sköter (självklart) grillen. Är det så hos er oxå??!! :-)

Till lunch blev det exotiska kycklingspett. Dvs grillspett med marinerad kyckling, färsk ananas och röd paprika. Till detta en sallad med isbergssallad, tomat, gurka och mango. Oliver, fetaost och vitlökssås. Gott och fräscht i värmen!

Äter man strikt LCHF så ska man nog undvika (för mkt) frukt, men så noga är inte jag!

Äter man strikt LCHF så ska man nog undvika (för mkt) frukt, men så noga är inte jag!

spett2

spett4

spett6

Ska strax packa upp mina påsar som jag fick med mig hem efter en liten sväng till Marieberg galleria tidigare i kväll. Bla ett efterlängtat tårtfat som snart dyker upp på bild. Micke är i väg och tittar på fotboll, jag har nattat Olivia som somnade gott efter all utelek, Sebastian sover gott brevid mig och jag varvar ner med lite kvällsgott i soffan framför tv:n. Sen ska jag marinera lite kött till i morgon och baka en kaka som innehåller bla detta:

Spännande va?! :) Tycker jag med!

Spännande va?! :) Tycker jag med!

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00