ANNONS

LCHF nu kör vi!

/

Grävde fram sommargarderoben i helgen och insåg att inte ett enda par byxor gick på och det mesta annat stramade både här och där. Bara att gilla läget och acceptera att det dröjer ett tag innan man ser ut som sig själv efter att ha varit gravid (såklart) och det är fine, men de extra överflödskilona som satt sig runt rumpa, lår, armar och mage ska jag allt försöka bli av med till sommaren. 5 kilo ska bort, det är målet. Så nu tänkte jag köra lågkolhydratskost. Inget strikt LCHF men skära ner på kolhydraterna.

Frukost i lchf-anda :-)

Frukost i lchf-anda :-)

Är ni fler som hänger på? Några som kör lchf redan? Tipsa gärna om ni har recept i era bloggar!!

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00