ANNONS

Lååååååångfredag och många ägg blir det

/

 Är det NÅN därute som INTE äter en massa ägg den här helgen?! 🙂

Ja Olivia är nog en av dem. Målar gärna äggen åt oss, men vägrar smaka själv ;-)

Ja Olivia är nog en av dem. Målar gärna äggen åt oss, men vägrar smaka själv ;-)

agg2

agg3

Hittade sånt fiffigt kit på ICA Maxi häromdagen, där man sätter ägget i mitten och har små vattenfärger runt om. Väldigt uppskattat härhemma och nån tycker vi ska äta ägg mest hela dagarna nu. Vilket vi i princip ska 😉 Och visst blir det fina ägg!!

Försöker klistra in ett litet videoinlägg här, ska se om jag kan få det att funka. Det första jag har lärt mig är att inte filma åt det här hållet för då blir det på snedden 🙂 Hoppas ni inte får nackspärr!

GLAD PÅSK!!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00