Påskägget 1 månad ♥

Sötaste lilla påskägget blir en månad i dag!! (gick bl.a under namnet påskägget i magen, eftersom han var beräknad den 25/4, annandag påsk) Tänk att han varit här en hel månad, och ändå skulle han inte vara född än egentligen 🙂

1man1

Älskade fina du ♥ Växer så det knakar!

Appropå ägg.. Vad tycker ni om dessa klassiker? Älskade eller hatade? Finns de hemma hos er i påsk? 🙂

egg

När jag var liten gillade jag de chokladöverdragna men numera dissar jag hela påsen. Vet inte vad det är, men de smakar (som så mkt annat!) inte som förr 🙁 De brukar bli sist kvar i påskägget och skramla runt på botten i några veckor, men sedan sätter nån i sig dem trots allt 🙂

Undra om man får något påskägg alls i år?! 😀

 1. Lokind skriver:

  Grattis Sebastian på 1-månadsdagen :o) Tänk vad dagarna går. Själv så har jag bara två veckor kvar innan bebisleverans är beräknad. MEn som sagt…mycket kan ju hända. Antingen får vi lite tidigare eller så går vi över. Hoppas på det förstnämnda ;o) Vet inte om det är grviditeten som spökar men Dragé Eggen har gått åt som smör i solsken här hemma…jag har verkligen fått dille på dom…hihi. Får se vad jag tycker om dom sen när ”aptiten” återgått till det normala. By the way…såg bilder på Emelie i ett tidigare inlägg…kul att ni känner varandra. Hon var min son Hugos favvofröken på dagis…och min också ;o) Underbar tjej!!! Kram på er och hoppas ni får fortsatt fina dagar. Kram Lovisa

 2. Sötaste 🙂 Glad Påsk på er.

 3. Katjas skriver:

  Så söt han är 🙂
  Köper ej hem den påsen med påskägg längre. Ha de det förr om åren men jag föredrar andra sorter nu 🙂 Ha en trevlig påskafton

 4. hello!! åhh så söööt han är, ska bli så skoj att äntligen få se honom!! vi ses imorgon, ska bli suuuperdupertrevligt! messa ifall jag ska ta med nåt, nu far vi snart till askersund och njuter av god mat och trevligt sällskap!!:-))

  påskkramisar grannen

 5. gemini skriver:

  Glad påsk på Er. Himla söt liten kille 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..