ANNONS

Påskägget 1 månad ♥

/

Sötaste lilla påskägget blir en månad i dag!! (gick bl.a under namnet påskägget i magen, eftersom han var beräknad den 25/4, annandag påsk) Tänk att han varit här en hel månad, och ändå skulle han inte vara född än egentligen 🙂

1man1

Älskade fina du ♥ Växer så det knakar!

Appropå ägg.. Vad tycker ni om dessa klassiker? Älskade eller hatade? Finns de hemma hos er i påsk? 🙂

egg

När jag var liten gillade jag de chokladöverdragna men numera dissar jag hela påsen. Vet inte vad det är, men de smakar (som så mkt annat!) inte som förr 🙁 De brukar bli sist kvar i påskägget och skramla runt på botten i några veckor, men sedan sätter nån i sig dem trots allt 🙂

Undra om man får något påskägg alls i år?! 😀

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00