Påskmat??

GLAD PÅSK på er och god fortsättning, den är ju inte riktigt slut än 🙂 Härligt med långhelger!!

Sötaste påskkärringen!! ♥

Sötaste påskkärringen!! ♥

Har ni ätit någon påskmat i påsk eller skippar ni den traditionella buffén och äter annat? Här har det blivit både lite av allt. Kalkonmiddag hos svärföräldrarna på långfredagen och påskmiddag hos mina föräldrar i går.

paskk3

På påskbordet fanns bla Jansson, köttbullar, prinskor, varmrökt lax, omelett med svampstuvning och ägghalvor med topping. Gott!! Ingen påsk utan påskmat 😉

Påskbukett till mormor, Olivia har valt med omsorg :-) Rosa ska det va!

Påskbukett till mormor, Olivia har valt med omsorg :-) Rosa ska det va!

I kväll har jag njutit av årets första glas rosé på altanen med några granntjejer, det känns verkligen som sommar nu!! Men det är det ju inte riktigt 😉 Ska krypa upp i soffan med mina goa killar nu och värma fötterna lite innan läggdags. Godkväll!

 1. låter så gott så … vi har tillbringat påsken med att göra iordning sommarstugan på öland efter vinterns stängning ..så här har det tyvärr bara blivit det enklaste till mat … men oj så gott det såg ut … blir nog att försöka sig på lite påsk mat nu till valborg !!!
  Men ammar du inte lilleman ????

  kramizzar Anna

 2. Åh vilken söt Påskkärring :)och lilla påskägget också förstås 🙂
  Har läst ifatt din Blogg nu då jag inte varit inne på ett par dagar. Är väldig nyfiken på ert fina staket ni gjort runt altanen, hoppas du lägger ut några fler bilder när det är helt klart.
  Ha en fortsatt bra påskhelg.
  Kram

 3. Vi har ätit lamm i dagarna tre 😉

 4. Glad fortsättning på påskhelgen! Olivia är helt klart den sötaste påskkärringen :0) Vi har saknat kärringarna i år… Vi har ätit ett svenska påskbord liknande ert, men med cypriotiska inslag hemma hos svärfar här nere på Cypern. Favoriten var helt klart den gravade laxen :0) Kram em

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..