ANNONS

Friterad fisk och remouladsås

/

Gårdagens middag blev friterad fisk med hemlagad remouladsås. Det var såååå gott!!! Man kan naturligtvis panera egen fisk och fritera (alt steka/tillaga i ugn) men det här är ett bra snabb-alternativ. Middag på några minuter!

Friterad fisk, remouladsås, citron, en dillkvist och en god sallad med bla. avokado. Sååå gott!

Friterad fisk, remouladsås, citron, en dillkvist och en god sallad med bla. avokado. Sååå gott!

Vi köpte denna lätt-panerade fisk (panering är ju annars inte så LC-vänligt men denna var helt ok då det är så lite). Väldigt god!

pf1

Remouladsåsen gjorde jag på 1 dl majonnäs (använd gärna Hellman´s eller hemmagjord! ) 2 msk creme fraiche ca 1 dl finhackade pickels. Smaka av med en gnutta salt och tillsätt ev lite gurkmeja för gulare färg. Supergott och enkelt!!

Förövrigt måste jag säga att FRITÖSEN är det bästa som flyttat in i vårt kök på länge. Man kan göra sååå mkt gott i den och maten är klar på nolltid. Den är enkelt att använda och luktar inte alls särskilt mkt os (som jag vet många andra varianter gör). Love it!! ♥

pf4

Till middag i dag blir det lax. Efter ett recepttips från er 😉 Spännande!

11
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00