– 1,1 kg

Godmorgon bloggisar!! Och ni som hakat på att skaka av er några oönskade kilon inför sommaren, upp till bevis!! Första veckans rapport tack 🙂

Här visade vågen – 1,1 kg i morse!

smor

2 och 1/5 smörpaket väck :)

Är jättenöjd med det! 3,9 kg kvar för mig. Dessa kommer nog bli betydligt svårare, det blir ju svårare ju mindre det är att bli av med. Men det är bara att köra på! Det har gått BRA att äta LC-kost denna vecka. Första dagarna var jag otroligt godissugen och lite orkeslös, men sen försvann godissuget och jag åt inte ens min efterlängtade glass i går. Var helt enkelt inte sugen på nåt så sött! Sååå skönt att vara av med suget. Har ändå ätit lite bröd, fika och läsk under helgen men mådde genast därefter. Måndag och nya tag, i dag blir det bara LC-kost!

Nååååå, hur har det gått för er kära bloggisar?! 😀

 1. Ursäkta att jag är sen! Mitt resultat blev -1,4kg och jag är såååå stolt! …och glad att jag antog din utmaning!
  Så roligt att köra tillsammans. 🙂
  Kram Mia

 2. Ett tips är att köpa edamamebönor! Supergott som snacks och det är bara nyttigt. De finns frysta i disken på ICA. Det är ICAs egna märke som heter Selection.
  Bönorna kokas lätt och saltas med havssalt. Mums!

 3. Tovan skriver:

  Hej Victoria!

  Jag har kört LCHF i drygt 2 månader & har tappat 10 kg. Helt underbar känsla! Jag har en del att ta av 🙂 Känns inte som man gör några uppoffringar med all den goa mat man äter men så tränar jag iof ganska mkt men det mår man ju bara ännu bättre av 😉

  Tittar in här dagligen för lite tips & ideer, du har så mkt gottigt för dig =)

  Kram!

  1. Grattis till den fina viktnedgången och den härliga känslan 🙂 kram!!

 4. tezze skriver:

  Vad duktiga ni är allihopa! Jag har så dålig karaktär. Var supertaggad att hänga på er och sen när veckan började så blev det allt annat än nyttigt! Har dock börjat dra ner på kolhydraterna. Tycker dock att det är så svårt att veta vad jag kan äta till frukost och till kvällsmat. Lagad mat äter jag bara till lunch. Vad har ni för tips på bra frukost förutom ägg? Tycker jag äter ägg och bacon varenda dag och börjar bli rejält trött på det!

  Har ni tips på en bra kokbok med enkla recept? Otast tycker jag att recepten är så invecklade med en massa specialingredienser. Är värdelös på att laga mat och vill därför kunna laga det som är så enkelt som möjligt.

  1. Bara att ta nya tag nu!! 🙂 Det finns många LCHF-kokböcker på markanden med enkla goda recept i! Gå och bläddra i några och köp en som faller dig i smaken. Alltid lättare att ha recept att följa i början innan man kommit in i det nya tänket.
   Lycka till!!
   kram

  1. Blabar skriver:

   Tips på frukost, förutom ägg och bacon (som jag också tröttnat på) är att ta skagenröra med lite grönsaker och ett kokt ägg. Det finns även en yoghurt från Arla – ”yoggi mini” som det är godkänt antal kolhydrater i (man ska ju äta produkter som det är 5, eller mindre, gram kolhydrater / 100 gram). Den finns i smakerna passion/persika/vanilj och blåbär! Då kan du variera med smak också 😉 Lycka till! Och lycka till till alla andra som kämpar där ute! 😀 Kram

   1. tezze skriver:

    Tack för tipset!

 5. issan skriver:

  Oj,oj,oj vilken effekt det blev av ditt initiativ! Jag hade börjat med LCHF några dagar innan du körde igång, har tappat 0,6. Hoppas på bättre resultat till nästa vecka. Var ute efter att komma undan sötsuget och det har jag redan gjort! Härligt.. Kram

  1. Grattis, mer än ett helt smörpaket ju 🙂 Och att bli av med sötsuget gör susen för vågen. Pepp pepp!!
   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..