– 0,4 kg

Godmorgon bloggisar!! Ny vecka, nya möjligheter. Men först veckans rapport av er som hakat på skaka-av-sig-oönskade-kilon-tåget tack 😉

Här visade vågen på -0,4 kg i morse och det är jag jättenöjd med!! Första veckan går alltid enklast och sen går det trögt eller står still så det här var strålande för att vara jag 😀 Tjohoooo. Dessutom har jag ätit gooood mat hela veckan och inte saknat nånting. Gratis viktminskning helt enkelt 😀

Sammanlagt – 1,5 kg. 3,5 kg kvar till mål. Yeay!!

Nu skuttar jag i väg på lite lättare fötter till tåget.. Lilla familjen drar på efterlängtad utflykt över dagen!! Berättar vart i kväll 🙂 Ha en skön dag!!

(Hinner inte lägga upp smörpaketsjämförelse just nu, men uppar med det i kväll. Så mkt roligare att se sitt resultat i rent fett, hehe 😀 )

 1. Alltså, jag har gått ner den här veckan… Problemet är bara att jag inte riktigt vet hur mycket ;p Kommer inte ihåg vad jag vägde förra veckan, men cirkus 1 kg har jag gått ner =)

 2. Hillan skriver:

  Härligt! 3,5 kg är borta på ett kick om det fortsätter så här!
  För mig blev det bara -0,2 kg denna veckan, går inte i lika bra tempo här inte. Faast jag fuskade iof lite söndags!

  Kram

  1. Grattis till minus!!! Huvudsaken det går neråt 🙂
   kram

 3. city skriver:

  Hej! vill verkligen säga att Lchf är det bästa jag någonsin testat. Började för 15 dagar sedan och har tappat 5.7 kg, mår så bra och är så peppad. Tänk att man går ner i vikt av att äta fett, häftigt!
  Tack för en bra blogg!

  kram Helena

  1. Grattis!!!! Visst ÄR det häftigt 🙂 Låter nästan för bra för att vara sant, innan man testat det! Det är så skönt att må bra, äta gott, vara mätt och ändå gå ner i vikt!!!!
   Kram

 4. Grattis till din minskning! Själv blev det -1,5kg denna vecka. Känns bra! Hoppas att det fortsätter lika bra. Kram

  1. Grattis vilket fint minus!!!
   Kram

 5. Hej
  Var på resande fot hela dagen igår och kunde därför inte lägga in något resultat så det kommer här. -0,4 kg blev det förra veckan och sammanlagt -2 kg på 2 veckor. Är fantastiskt nöjd. Mitt mål med denna vecka är att inte gå upp något med tanke på att det är så lång ledighet……Vad duktiga alla är här – härligt. Kul att ha någonstans att redovisa sitt reslutat – blir mer verkligt då. Heja alla.

  1. Hurra så bra!!! Långhelger är inget problem tycker jag, kär man lchf så får man ju äta så fantastiskt god mat så man saknar inget så fort sötsuget är väck. Hoppas det går bra över helgen för dig nu!
   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..