ANNONS

Krabbsäsong?

/

När är det krabbsäsong egentligen?! Jag frågar alltid de i fiskdisken/fiskbilen om krabban är god, och jaaaaadå den är jäääättebra nu. Och hittills har jag blivit besviken varenda gång. Gryniga, blaskiga eller torra och smaklösa. Hm.

kra1

kra2

kra4

Räkor funkar ju året om även om jag faktiskt föredrar färska (förr var det tvärt om, då föredrog jag frysta!). Men allra godast är väl kräftor 🙂 Det var värst vad många som frossar i havskräftor!!!? Vet inte om jag haft otur, men de få gånger jag provsmakat har jag inte tyckt det var nåt vidare alls.. Kanske får ge dem ett försök till. Kanske 😉

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00