Vintips och godaste tilltugget

Provade ett så gott vin så det måste jag tipsa om och spara här så jag (och ni) kommer i håg det!

Mycket fruktig, ungdomlig smak med inslag av fat, svarta vinbär, örter, kaffe och choklad. 89 kronor. **** (4 solar)

Mycket fruktig, ungdomlig smak med inslag av fat, svarta vinbär, örter, kaffe och choklad. 89 kronor. **** (4 solar)

Och allra godaste drinktilltugget som går varmt här hemma i fritösen nu är chilicheese. Inget joxigt hemmabak utan färdiga från frysen som man bara stoppar ner i fritösen några minuter så vips har man nyfriterade, varma heta goda smälta ostbollar med jalapenobitar i. Yummi!!! Som på McDonalds/Max fast godare.

chil

 1. Ett jättegott rött vin är Cameleon. Det är inte strävt men inte för blaskigt. Kostar 72 kr för 750 ml, så prisvärt med tanke på att det är ekologiska druvor. Även Gato Negro är gott! Chili cheese topparna har jag hittat på Ica Kvantum här i Filipstad också men inte provat dem än, men nu ska det snart bli av 🙂

 2. Kan tipsa om ett vin som jag verkligen gillar, och det är det enda rödvinet som jag gillar.

  Det heter Somezin. Väldigt lätt att dricka, kanske de vana vindrickarna upplever det lite klent, men jag som försöker lära mig dricka rödvin älskar det.

 3. Kan du inte lägga upp en bild på förpackningen eller skriva vilket märke och så. det blir lättare då om man vill tjata lite på sin lokala butik att ta hem. Tack på förhand! Vad hade du för en fritös förresten. DFu har ju sagt att den är bra och inte luktar så mycket…. Hur ofta byter du olja och vad använder du för nån? Oj vad många frågor det blev helt plötsligt 🙂

 4. Tack för vintipset, det ska provas! Jag har äntligen tagit mig tid att ordna till kontot här så att jag kan kommentera, du har ju bästa matbloggen i världen och det har känts knäppt att inte ge dig feedback för alla dina fina inlägg. Jättetack för all inspiration, du är toppen!
  Kram Elin

 5. Jag håller med de andra, jag bara MÅSTE få veta vart man köper chilicheese som man gör själv hemma! Jag har letat i varenda affär i hela skaraborg utan att hitta dem!!
  Har för mig att du skrivit att du köpt dem på coop men vilket coop och vart inne på coop?? Jag bor 15 mil från Örebro enkel resa men det är en resa som jag lätt är villig att göra om jag får åka hem med några påsar chilicheese. Snälla, berätta! 🙂 Kram från Götene

  1. Jag har hittat på Coop Forum vid Marieberg, men det är inte alltid de har dem i sortimentet (då fanns även mozzarellasticks och jalapenopoppers).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..