ANNONS

Godaste hämtmaten & bra film

/

Har just ätit godaste lyx-hämtmaten vi vet! Gorgonzolaspäckad baconlindad oxfilé med tryffelsås, bea och pommes. Och en stoooor iskall Pepsi till (föredrar Pepsi framför Coca Cola!) 🙂 Vem har sagt att hämtmat måste vara pizza och hamburgare..

ef1

Middag från Efesos.

Och under tiden såg vi Just Go With It med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Såå bra!!! Tyckte både Micke och jag, faktiskt. Många skratt och lämnade en måbrakänsla efter sig. Och hur snygg är inte Aniston!!??? 🙂

Nu ska jag frysa in kakorna jag bakat i kväll, lägga sista handen vid fiskdammspåsarna och dukningen och sen hoppa i säng. I morgon stundar nämligen 4-årskalas för småvännerna. Sov gott kära bloggisar!

ef2

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00