Godaste hämtmaten & bra film

Har just ätit godaste lyx-hämtmaten vi vet! Gorgonzolaspäckad baconlindad oxfilé med tryffelsås, bea och pommes. Och en stoooor iskall Pepsi till (föredrar Pepsi framför Coca Cola!) 🙂 Vem har sagt att hämtmat måste vara pizza och hamburgare..

ef1

Middag från Efesos.

Och under tiden såg vi Just Go With It med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Såå bra!!! Tyckte både Micke och jag, faktiskt. Många skratt och lämnade en måbrakänsla efter sig. Och hur snygg är inte Aniston!!??? 🙂

Nu ska jag frysa in kakorna jag bakat i kväll, lägga sista handen vid fiskdammspåsarna och dukningen och sen hoppa i säng. I morgon stundar nämligen 4-årskalas för småvännerna. Sov gott kära bloggisar!

ef2

  1. Efesos 🙂 Hade nästan glömt bort den restaurangen! Vi hängde där jättemycket när jag pluggade i Örebro! Där och ett café på Norr som jag inte kommer ihåg namnet på just nu (ska till Örebro i morgon, så jag ska kika). Vi såg nog till att båda dom ställena gick med grym vinst ett tag 😉

  2. Tack för tipset på filmen, är så kul när du tipsar om filmer. Såg den igår och den va jätte bra 🙂

  3. Åh vad gott det ser ut!!!! Måste gå och laga mat nu känner jag…sen blir det Ben & Jerrys frozen yoghurt som ligger och väntar i frysen…;)

  4. Just go with it är en film jag också vill se. Blir dock ganska lite av den varan eftersom dottern kör på semestertid hon också 😉 Inte mycket så kallad egentid kvar på kvällen. Men sköna sovmorgonar blir det iallafall.

    Hoppas att kalaset blir fullt av glada lyckliga barn (och vuxna) =)

    kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..