ANNONS
Integritet på Tailsweep

Liseberg, check!

/

Självklart inget besök i Göteborgstrakterna utan ett Lisebergsbesök! 🙂 Drog dit en solig lördag med Ullis, Peder, Nora och Pascal. Kidsen var eld och lågor och ville aaaaaaldrig gå hem. Vi kan booo här mamma sa Olivia!! Haha jorå..

Pascal, ulrika, Peder, Nora och Olivia. På en elefantrygg. :)

Runt runt runt....

Varsin Lisebergskanin fick följa med hem. Såg knappt åt nåt håll med den i bilen..

 Kaninerna (som det kryallde av) fick sig många och långa kramar! Tömde halva souvernirshopen och gjorde finfina koppar med barnen på till mor och farföräldrarna 🙂

Tyvärr är det ju så tråkig (men dyr) mat på såna här ställen. Men det är väl bara att gilla läget.. Fick bli en Ceasarsallad. Ingen spännande upplevelse men inte sååå tokig.

(Fast det finns ju faktiskt en hel del restauranger på Liseberg men man har ju inte tid att springa runt och kolla upp dem allihopa i jakt på snabb energi. Men vet ni någon som har BRA mat så hojta gärna till så lägger jag det på minnet till nästa gång!)

Olivia tycker det är riktigt kul med karuseller i år så jag tror nog det åtminstonde får bli ett besök på Grönan till i sommar innan de stänger för säsongen. Och så SKA jag få med mig Micke i nån karusell. Tror ni det går?! 😉

15

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00