Morgonstund har guld i mun..

Godmorgon bloggisar! Hoppas dagen startat bra. Här var vi uppe med tuppen och vinkade av Olivia som åkt på en liten semestertripp med mormor & morfar. Stolt som en tupp och taggad till tänderna knallade hon ut med resväskan bakom sig. Gulle! Men oj vad tyst och stilla det blev i huset utan henne 🙁 Vår lilla spralliga virvelvind!

frall2

Åkte i väg och handlade färska frallor, wienerbröd och rykande heta croissanter, goda pålägg, ägg, juice och frukt så nu ska vi starta dagen med en långfrukost deluxe i soffan samtidigt som vi ser The Kings Speech! Lite skönt att slippa bolibompa till frukosten faktiskt.. 😉

frall1

Och sen ska jag lägga upp fötterna högt och bläddra i skvallertidningar. Ahhhhhhhhh 🙂

 1. Oj såg gott ut. Tänkte fråga dig om en blåbärscheesecake som du gjorde för nån månad sen, du hade fått receptet av din svärmor och bytt ut hallonen mot blåbär. Tänkte fråga dig om den ska severas kall eller direkt när den kommer från ugnen????? Hoppas du kan ge mig svar. 🙂

 2. Vilken lyxmorgon, lovely 😀

 3. Vad lyxmysigt det ser ut!
  Vet du, på tal om en sötsaker, jag testade ooey gooey brownies för ett tag sen. Det blev dock alldeles för mycket med allt klegg ovanpå. Så jag skrapade bort det och åt bara själva brownien. Och DET var tamejfasen den godaste brownien jag nånsin ätit! =D

 4. Croissanter, frallor och wienerbröd, ingår det verkligen i en LCHF-frukost? 😉
  Men det ser verkligen gott ut, slurp!
  Kör själv LCHF, och här är det bara äggröra med bacon, smoothie, kaffe och slarvar till det med ett glas apelsinjuice. Och innan det på fastande mage, alltid ett glas vatten med äppelcidervinäger.
  Ha en fortsatt skön dag 🙂

  1. Det ingår VERKLIGEN INTE i en lchf-frukost, men i bland bara måste man få vara lite crazy 😉 livet blir roligare då! Fast man får ju sota för det sen.. Men det får det vara värt i bland. I morgon blir det garanterat äggröra och bacon igen 🙂
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..