ANNONS

Morgonstund har guld i mun..

/

Godmorgon bloggisar! Hoppas dagen startat bra. Här var vi uppe med tuppen och vinkade av Olivia som åkt på en liten semestertripp med mormor & morfar. Stolt som en tupp och taggad till tänderna knallade hon ut med resväskan bakom sig. Gulle! Men oj vad tyst och stilla det blev i huset utan henne 🙁 Vår lilla spralliga virvelvind!

frall2

Åkte i väg och handlade färska frallor, wienerbröd och rykande heta croissanter, goda pålägg, ägg, juice och frukt så nu ska vi starta dagen med en långfrukost deluxe i soffan samtidigt som vi ser The Kings Speech! Lite skönt att slippa bolibompa till frukosten faktiskt.. 😉

frall1

Och sen ska jag lägga upp fötterna högt och bläddra i skvallertidningar. Ahhhhhhhhh 🙂

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00