ANNONS

Laster?

/

Min allra största last är wienerbröd. Jag vet inte vad det är med det där fikabrödet men jag går bananas!! Finns det flera så äter jag upp alla av bara farten.. För många år sedan bodde jag i London och jobbade på ett café och  levde i princip på wienerbröd till frukost, lunch och middag. På ett halvår gick jag upp drygt 15 kilo 😉 Mer än jag gjort som gravid!! INKLUSIVE bebis i magen!! Det ni 😉

Har ni någon sån där last som lätt går överstyr? 😀

På ganska god 2:a plats kommer munkar. Wienerbröd vågar jag mig inte på att baka, skulle väl sätta i mig allihop, men munkar borde man väl kunna göra i fritösen. Eller?? Nån som har något gott recept????

munk

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00