Laster?

Min allra största last är wienerbröd. Jag vet inte vad det är med det där fikabrödet men jag går bananas!! Finns det flera så äter jag upp alla av bara farten.. För många år sedan bodde jag i London och jobbade på ett café och  levde i princip på wienerbröd till frukost, lunch och middag. På ett halvår gick jag upp drygt 15 kilo 😉 Mer än jag gjort som gravid!! INKLUSIVE bebis i magen!! Det ni 😉

Har ni någon sån där last som lätt går överstyr? 😀

På ganska god 2:a plats kommer munkar. Wienerbröd vågar jag mig inte på att baka, skulle väl sätta i mig allihop, men munkar borde man väl kunna göra i fritösen. Eller?? Nån som har något gott recept????

munk

 1. Nazima skriver:

  Tack för tipset, det ska jag testa, definitivt, popcorn lover som jag är!

 2. Nazima: Prova att klicka lite smör i kastrullen ihop med oljan. Då går det inte åt så mkt smör, men popcornen får ändå god smak av smör!

 3. Nazima skriver:

  Kastrullpoppade popcorn med massa smält smör på- och lyckan är gjord, tur att jag inte alltid har smör på 😉 Annars är det mesta som jag bakat svårt att hålla sig ifrån. Wienerbröd och ”munkar” (donuts) är gott men hör inte till storfavoriterna, dock. Kram

 4. Jag har en last som egentligen inte är av den värsta sorten; kastrullpopcorn! Ända sen jag var liten har mamma poppat popcorn i kastrull och jag får en speciell känsla i kroppen när jag äter kastrullpopcorn. Till detta dricker jag iskall mjölk!

  Jag har testat Leilas recept på munkar – toppklass!

  Tack för receptet på semifreddon med Nutella, skall provas snarast!

  Kram Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..