ANNONS

Romrussinost (!)

/

Hittade en spännande ost i ostdisken och kunde inte låta bli.. Romrussinost!! Har ni testat det någon gång?? En färskost med smak av romrussin. Några tyckte den smakade som (romrussin-) glass, fast i ostkonsistens. Låter kanske knepigt men det var faktiskt riktigt gott!!!! (men så älskar jag romrussinglass oxå… )

o11

Glada sommarfirare som njuuuter av det fina vädret. Vilka sommarkvällar!!

Glada sommarfirare som njuuuter av det fina vädret. Vilka sommarkvällar!!

Har ni testat att göra egen färskost? Det var länge sen jag gjorde det men det ska jag allt ta tag i. Man kan ju smaksätta dem på alla möjliga vis! Ska prova några olika sorter i helgen tänkte jag så får jag dela med mig receptet om någon blir bra 🙂

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00