ANNONS

Parken Zoo

/

Vi var till Parken Zoo på dagsutflykt. Kikade på spännande djur, hoppade mini-bungy (se tidigare inlägg) åkte karuseller och hade en supertrevlig dag med goda vännerna!

zoo1

zoo4

zoo8

Inga matsensationer att skryta om tyvärr 😉 men det hade jag väl inte väntat mig.. Köttfärsen i tacobuffén var dock lite vääääl suspekt och fyrkantig (!!?). Och dyrt var det såklart med. Nåväl.. Glada barn = glada föräldrar, trots trist mat 😉

zoo2

Maten senaste två veckorna har dock varit extremt dålig, har hamnat i nån svacka och kolhydratsträsk så nästa vecka blir det back to bättre matvanor. Mår så mycket bättre och blir så mycket piggare då!! Och GODARE är det oxå. En win-win situation helt enkelt 😀

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00