ANNONS

Plock

/

Alldeles för länge sen vi åt plockmat, tyckter ni inte?! 😉 Men i går blev det en massa god plockmat till middag. Så mycket så vi inte orkade desserten!! Så den får det kanske bli i kväll.. En färdigköpt sådan som jag kikat på länge och velat prova. Spännande va 😉

pl1

pl2

Färska kräfotr & räkor, ägghalvor, avocado, räkröra med parmesan, hemlagad majonnäs, ciron, romsås, aioli, mimosasallad, 4 olika salami, rostbiff, rökt skinka, svarta & gröna oliver, kronärtskocka, mango, melon, vindruvor, gul kiwi, pistagenötter, cashewnötter och div. ostar. YUMMI!!!!!

Stråååålande väder, sol och blå himmel, i dag!! Så i kväll tippar jag på grillat.. Är så sugen på grillad lax så vi får väl se om jag kan övertala Micke till det. Ha en skön dag!!!

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00